Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Edis, NESCAFÉ Xpress'in yeni reklam yüzü oldu

Yaz mevsimini sürprizlerle karşılayan NESCAFÉ Xpress’in yeni reklam yüzü Edis, eğlence dolu reklam filminde izleyenlere “Kim Tutar Seni Kazan!” diyor. 




Edis NESCAF� Xpress
 
Soğuk kahve lezzetini gençlere sevdirmeyi amaçlayan NESCAFÉ Xpress, bu yıl Edis ile birlikte modları yükseltiyor. Marka yeni kampanyasında “Kim Tutar Seni Kazan!” derken, gençleri ödüller sunacağı ulusal promosyon kampanyasına davet ediyor. Edis’in, “Demeyeyim şimdi bir şey, reklama girer” sözleriyle başlayan esprili film, NESCAFÉ Xpress’in yaz boyunca sürecek ulusal kampanyasında sahiplerini bulacak hediyeleri de müjdeliyor. Kampanya kapsamında toplamda iki Mini 5 Kapı, 100 Apple Watch ve 200 Airpods; Haziran ve Ağustos aylarında gerçekleşecek çekilişlerle sahiplerini bulacak. 
 
“İnovatif kampanyalarımızla gençlerle buluşmayı sürdürüyoruz”
Her zaman marka odağında yer alan gençlere yönelik çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Nestlé Türkiye NESCAFÉ İş Birimi Genel Müdürü Necdet Kalkan, soğuk kahve kategorisinin kurucularından ve pazar liderlerinden olan NESCAFÉ Xpress markasının 2024 planlarıyla ilgili olarak şunları söyledi: “2009 yılında Nestlé çatısı altında yola çıktık ve soğuk kahve kategorisini yarattık. Soğuk kahve kategorisinde 15 yıldır üstlendiğimiz liderlik ile sektöre yatırım yapmaya devam ederken, gençleri ulaşmak istedikleri hedef noktalarına varmaları için cesaretlendirmeyi amaçlıyoruz. Bugüne kadar birçok ödül kazanan ve soğuk kahve kategorisinin büyümesine büyük katkı sağlayan markamızla, bu yazı da hareketli ve yüksek bir modda karşılıyoruz. Yeni lezzetimiz Coconatte, hediyelerle dolu ulusal promosyon kampanyamız ve yüksek modumuzu yansıtan yıldızımız Edis ile hareketli bir yaz bizleri bekliyor.”